Året 2020 vil komme til at indeholde 3 spændende og inspirerende Smart Talks med afholdelse i Jammerbugt og Vesthimmerlands kommuner. De er allerede tema sat, men der ligger ikke en endelig dato for dem endnu.

Det vi kan røbe er, at den første Smart Talk, som vil blive afholdt i juni, vil komme til at omhandle: Fremtidens medarbejder. Hvilke kompetencer vil blive efterspurgt og hvordan sikrer vi, at de er tilstede i vores respektive kommuner?

Den anden Smart Talk, som bliver i september omhandler temaerne: Prediction, simulering og 5G. Også her kigger vi ind i fremtiden med en viden som er helt fremme i front på områderne, så du vil få sprit ny viden, som du kan tage med hjem til inspiration i din virksomhed.

Den tredie Smart Talk, som iøvrigt også bliver den sidste i dette regi, kommer til at omhandle Autonomi. Vi kommer til at give den fuld gas med, hvad der sker på dette vanvittigt spændende område. Smart Talken vil blive afholdt i november og til den tid vil vi i Nordjylland allerede have en selvkørende bus kørerende på Astrup stien i Aalborg Øst. En førerløs færge er på vej – og som vil krydse Limfjorden med cykelister og gående, men næppe i drift sat til november. Den fagre nye verdens vinde blæster med stor styrke ind over os.

Vil du vide mere om tid og sted – send da gerne e-mail til: kac@autonomous.dk og skriv: Ja tak til at blive kontaktet om disse, så vi overholder GDPR kravene.